دوازدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر پایان یافت

مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر با حضور استاندار اردبیل و مسئولان استانی و شهرستانی و هزاران گردشگر شامگاه دیروز جمعه 3 شهریور در منطقه بولاغلار نیر برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اردبیل، مجید خدابخش استاندار اردبیل در این مراسم اظهار کرد: «به برکت دولت تدبیر و امید، فعالیت‌های فرهنگی و نشاط‌آور در اردبیل گسترش یافته است.» 

استاندار اردبیل با اشاره به ظرفیت گردشگری شهرستان نیر افزود: «منطقه نمونه گردشگری بولاغلار دارای طبیعت بکر و زیبایی است به‌طوری‌که گردشگران فراوانی از سراسر کشور وارد این منطقه می‌شوند.» 

او با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری 700 گردشگر اروپایی وارد استان اردبیل شده‌اند، افزود: «خوشبختانه در فصل تابستان که فصل پرحجم گردشگری است، ظرفیت تمام هتل‌های استان تکمیل شده است که برای رونق بیشتر گردشگری استان لازم است هتل‌های متعددی در سراسر استان احداث شود.» 

او با اشاره به اینکه پل معلق مشگین‌شهر موجب رشد درآمدزایی تمام بخش‌های تجاری، تفریحی و اقتصادی شهرستان شده است، تصریح کرد: «تلاش می‌کنیم برای استفاده مطلوب از ظرفیت‌های گردشگری استان، سرمایه‌گذاران را جذب کنیم.» 

خدابخش با تأکید بر اینکه اقتصاد گردشگری در هتل و رستوران معنا می‌شود، خاطرنشان کرد: «اسکان میهمانان و گردشگران در مدارس هیچ تأثیری بر اقتصاد منطقه ندارد.»

شرکت 70 غرفه از اقوام ایرانی در این دوره از جشنواره

همچنین قادر تقی‌زاده معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اردبیل در این مراسم اظهار کرد: «بیش از 70 غرفه از 13 استان کشور در این جشنواره شرکت کردند و آش‌ها و غذاهای سنتی مناطق مختلف کشور را به نمایش گذاشتند.»

تقی‌زاده با بیان اینکه صنعت غذا جایگاه ویژه‌ای در گردشگری دارد، ابراز امیدواری کرد که جشنواره‌های این‌چنینی احیاکننده سنت‌های گذشته و عاملی در جذب گردشگر باشد.

او با اشاره به برگزیده شدن پیچاخ‌قیمه اردبیل در جشنواره سفره ایرانی و گردشگری ارومیه، اهداف جشنواره آش نیر را معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرستان نیر، آلاچیق عشایر، موسیقی، آداب و آیین‌های محلی دانست.

اجرای نمایش و موسیقی سنتی آذربایجان از بخش‌های مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر بود و در پایان این مراسم پیچاق قیمه اردبیل، کوفته همدان و کوفته تبریزی به عنوان غذاهای برتر و  آش گوجه و آش رشته اردبیل و آش ترش زنجان و آش دوغ کورعباسلوی نیر به عنوان آش‌های برتر معرفی شدند و از خراسان‌رضوی برای عرضه آش بلغور به عنوان غرفه برتر تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

کد خبر 1396060435